För er som bloggar under bla. blogg.se

Under denna flik kommer du som har har Blogg.se som plattform kunna få hjälp med din bloggdesign. Här kommer vi även att lägga upp Designer som du kan köpa för en billig peng eller ha turen att vinna när vi har tävligar på hemsidan. För att köpa en design för blogg.se så kontakta oss på mailen border_line@live.se så löser vi det åt dig. En fin blogg är första intrycket = viktigt för betraktarens öga.

Jag har inte blogg.se, hur gör jag då?


blogg.se är den kodmallen vi är upplärda i så finns det inte mycket vi kan göra så länge du har din blogg hos en annan portal. Du kan ju alltid fundera på om du ska föra över bloggen till blogg.se och sedan få hjälp att koda upp en snygg blogg för en billig peng. 

Annars kan vi erbjuda att skapa en personlig och snygg banner/header som passar din blogg. Resten av kodningen får eran portal hjälpa er med. Kontakta deras support.

 

 Är Photoshop för komplicerat? Ett smart program som ett kompliment till ditt bloggande. Photoscape kan du ladda ner gratis här. Lek med olika typsnitt, färger, förbättra dina bilder, klipp &  klistra, gör pratbubblor till dina bilder och så mycket mer. Gör din blogg mer levande med Photoscape.

Bild 1: Visar hur hela programet ser ut.

Bild 2: är funktionerna (du ser dom även i bild 1). Klickar du tex. på Objekt så får du fram panelen för att lägga in texter, pratbubblor och mycket mer. Under fliken Hem kan du förminska dina bilder, ändra färg och leka med massa olika saker. Testa dig fram helt enkelt.

Detta var ett tips från oss på Borderline.n.nu !