Bli skribent hos oss idag

 

Vårat mål på Borderline.n.nu

är att uppmärksamma just "din" blogg. Att vara skribent hos oss innebär att du som driver en blogg om Psykisk Ohälsa någon gång i veckan skickar iväg länkar till något inlägg du skrivit på din blogg till våran mail, som vi i våran tur uppmärksammar på startsidan. På så sätt hittar fler läsare din blogg och vårat budskap om psykisk ohälsa sprids vidare.

Vi kommer även att lägga upp "din" blogg i menyspalten så den alltid går att hitta även om du inte ligger uppe på startsidan med något inlägg.

Vilka får vara skribenter?

Vilka som helst, så länge du håller dig till ämnet Psykisk ohälsa. Tjej som kille, anhörig som sjuk. Alla är välkommna att synas lite extra och dela med sig av sina innersta känslor och information. Har du ingen blogg, men vill ändå vara med och skriva? Skicka ett mail och skriv det du vill förmedla. Allt är tillåtet att skriva om, finns inga rätt och fel.

Vad vill vi få ut av detta?

Vi vill inte vara en sajt där en massa tråkig information står uppradat under varje flik. Idag har bloggvärlden exploderat. Den mesta och bästa informationen finner vi när vi söker oss fram bland bloggar. Därför tror vi på budskapet att uppmärksamma bloggar om psykisk ohälsa. Vi tror att våra anhöriga och allmänt nyfikna personer kommer kunna få bättre uppfattning när dom får komma innanför huvudet på någon med en diagnos ställd. Därför vill vi på denna sajt uppmärksamma bloggar och länka till dom. All creds till er.

Så hur kommer jag igång?

Tror du att du skulle passa som skribent hos oss? Då skickar du ett mail till border_line@live.se. Döp mailet: Skribent. Du länmar oss en länk till din blogg så vi kan kolla upp bloggen. Vi kommer publicera din blogg i menyn och väntar sedan på att du någon gång i veckan eller flera uppdaterar oss om inlägg du skriver. Detta kan du göra genom att skicka oss ett mail med inläggets adress. Sen sköter vi resten åt dig. Simpelt.

OBS: skribenter som inte visar sitt intresse och aldrig uppdaterar tas bort från menyn. Mail kommer skickas ut i förväg så ni har tid att fundera på om ni vill fortsätta vara med eller inte.