Våra meddelanden till er:

8/2-13: Dålig uppdatering

Under de senaste 3 dagarna har det stått still på hemsidan. Vi ber om ursäkt för pausen på hemsidan. Nu är vi tillbaka och har massvis med intressanta inlägg och bloggar att lyfta fram på startsidan.

Mvh: Webbredaktör Angelica

1/2-13: Angående Designen:

Vi på Borderline.n.nu funderar lite över den nuvarande Designen. Är den bra som den är, eller önskas något annat? Är färgvalet fel eller rätt? Skicka in din åsikt till Border_line@live.se och döp mailet: Design

 

29/1-13:  Två nya skribenter under dagen:

Vill välkommna två nya skribenter på Borderline.n.nu / The Mary Theory & Marie Karlsson

Är stolta över att vi växer i antal dagligen. På så sätt kommer mer inlägg upp på startsidan och chansen att hemsidan växer sig stor, fler besökare hittar hitt och ni får chans till fler besök på era bloggar. Fortsätt skicka in era inlägg till oss på mail Border_line@live.se / Glöm inte att ni är grymt duktiga.

29/1-13:  Webbredaktör Angelica:

Vill verkligen tacka alla underbara skribenter som bombat oss med mail där ni hänvisar till era intressanta inlägg. Vill meddela att vi lägger upp mellan 1-2 inlägg per dag, så fler hinner kika in hos er. Så ni som inte fått era inlägg publicerade än: Oroa er inte ni kommer publiceras inom kort.

Mvh: Angelica / Foxwoman.blogg.se